henshtab-na-fronti-vidbulosia-110-boiezitknen-voroh-aktyvno-atakuie-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 110 боєзіткнень, ворог активно атакує на Покровському напрямку

 • 9392 переглядiв

З початку доби відбулося 110 боєзіткнень. Противник інтенсивно атакує на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку: терористи 5 безуспішних разів штурмували позиції в районах Стариці і Вовчанська. Досі триває один бій.

На Куп’янському напрямку: загарбники завдали 23 атаки в районах Синьківки, Колісниківки, Глушківки та Кругляківки, ще триває 10 атак.

На Лиманському напрямку: ворожі війська 15 разів штурмували у районах населених пунктів Греківка, Невське, Новосадове та в Серебрянському лісі. Три боєзіткнення досі тривають.

На Краматорському напрямку: супротивник 5 разів невдало намагався просунутися вперед поблизу Часового Яру, Григорівки та в напрямку Ступочків.

На Торецькому напрямку: окупанти 10 разів штурмували в районах Торецька та Щербинівки. Продовжуються бойові дії у п’яти локаціях.

На Покровському напрямку: ворог загалом здійснив 22 штурмові та наступальні дії. Найбільша активність окупантів зберігається в районах Миролюбівки, Єлізаветівки та Лисівки. Три боєзіткнення точаться досі.

На Курахівському напрямку: відбулося 21 боєзіткнень. Досі триває вісім атак окупаційних військ поблизу Гірника, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.

На Времівському напрямку: супротивник безуспішно бажав прорватися до Богоявленки.

На Оріхівському напрямку: агресор здійснив три невдалі атаки неподалік населених пунктів Новоданилівки і Малих Щербаків. Триває атака поблизу Кам’янського.

Генштаб про ситуацію на фронті: відбулось 74 бойові зіткнення, окупанти активно діють на чотирьох напрямках01.10.24, 17:24

Популярні

Новини по темі

Україна евакуювала 179 осіб з Лівану, серед них 134 українці

 • 11749 переглядiв

Посол Ізраїлю в ООН попереджає про "болючу відповідь" Ірану

 • 11444 переглядiв

39 обстрілів на Сумщині: 45 вибухів, є загиблі та поранені

 • 14141 переглядiв