fiuri-vidmovyvsia-dyvytysia-usyku-v-ochi-u-bytvi-pohliadiv-video

Ф'юрі відмовився дивитися Усику в очі у битві поглядів: відео

 • 19777 переглядiв

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик обмінялися кількома словами на прес-конференції перед боєм за титул чемпіона світу у важкій вазі, причому Ф'юрі відмовився дивитися Усику в очі у битві поглядів.

Тайсон Ф'юрі відмовився дивитися Олександру Усику в очі, коли два чемпіони світу зустрілися для битви поглядів перед суботнім боєм за титул абсолютного чемпіона у важкій вазі, пише УНН з посиланням на BBC Sport.

Деталі

Переможець стане першим абсолютним чемпіоном дивізіону в епоху чотирьох поясів і, мабуть, найвидатнішим важковаговиком покоління.

Але два чемпіони обмінялися дуже небагатьма словами на пресконференції перед боєм в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, пише видання.

Ф'юрі – шоумен, чиї витівки на таких заходах упродовж багатьох років викликали безліч заголовків – сказав, що буде говорити стисло і буде милим, і, як вказано, дотримувався своїх слів.

"Я готовий. Мені нема чого сказати. Я готовий до гарного бою. Будь він важким чи легким. У будь-якому випадку я готовий", - заявив 35-річний британець.

Він подякував Усику за згоду на бій. Коли його запитали, чи є у нього повідомлення для українця, Ф'юрі додав: "Хай благословить його Бог. Перед боєм я помолюсь за нього, щоб ми обоє благополучно залишили ринг".

Усик також не хотів брати участь у якихось порожніх розмовах перед боєм. "Давайте творити історію. Достатньо", - сказав він.

Коли ці двоє вийшли на передню частину сцени для обов'язкової битви поглядів, Усик стояв боком, але Ф'юрі натомість вирішив зустрітися віч-на-віч з натовпом.

Циганський король одягнув капелюх-трилбі на співробітника служби безпеки, підспівав під музику, напружив м'язи і залишив сцену, вказує видання.

Популярні

Новини по темі

Ф'юрі відмовився дивитися Усику в очі у битві поглядів: відео

 • 19777 переглядiв

Удари рф по Харкову: мер повідомив про одного загиблого

 • 18470 переглядiв

Окупанти в Маріуполя проводять ремонт знищеного Драмтеатру

 • 21163 переглядiв

Армія рф завдає удари по Харкову, було чути вибух

 • 16307 переглядiв