elektronna-cherha-pratsiuie-u-vsikh-ttsk-u-testovomu-rezhymi-minoborony

Електронна черга працює у всіх ТЦК у тестовому режимі - Міноборони

 • 49743 переглядiв

Міністерство оборони України спільно з армійським командуванням І QLogic запустило в тестовому режимі сервіс електронної черги для торгових центрів і спільних підприємств по всій країні, що дозволяє громадянам записуватися на прийом онлайн для виконання своїх законних обов'язків.

Міністерство оборони України спільно з Командуванням Сухопутних військ та компанією QLogic запустили сервіс електронної черги до ТЦК. Вона вже працює у всіх ТЦК України в тестовому режимі. Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає УНН.

Деталі

Міністерство оборони спільно з Командуванням Сухопутних військ та компанією QLogic запустили сервіс онлайн запису на прийом до ТЦК та СП для оновлення даних. Електронна черга запису вже працює у всіх ТЦК та СП країни в тестовому режимі

- йдеться у повідомленні.

Як розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, у міністерстві побачили запит від громадян на створення послуги електронної черги.

Ми вже маємо досвід її створення, тому досить оперативно розгорнули цю послугу і для ТЦК та СП. Відтепер не треба стояти в черзі для виконання свого законного обов’язку, достатньо записатися онлайн та прийти на визначений час

 - заявила Черногоренко.

Нагадаємо

18 травня Міністерство оборони України запустило мобільний застосунок "Резерв+" для військовозобов'язаних, призовників та резервістів.

Популярні

Новини по темі

Кабмін провів кадрові зміни: кого призначили

 • 19844 переглядiв