ekstreni-vidkliuchennia-svitla-u-kyievi-ta-nyzky-oblastiakh-skasovani

Екстрені відключення світла у Києві та в низці областей - скасовані

 • 38567 переглядiв

Станом на 9:00 15 травня екстрені відключення електроенергії в Києві, Київській області, Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях скасовані, але ситуація в енергосистемі залишається вкрай складною.

Запроваджені у середу, 15 травня, з 6:40 ранку екстрені відключення електроенергії в Києві, Київській області, на Одещині, Донеччині та Дніпропетровщині наразі вже скасовані. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК, передає УНН.

Станом на 09:00 екстрені відключення в Києві, Київській області, на Одещині, Донеччині та Дніпропетровщині скасовано.  Енергетики повертають світло в усі домівки

- йдеться у повідомленні ДТЕК.

В ДТЕК попросили українців продовжувати розумно споживати електрику. Ситуація в енергосистемі залишається вкрай важкою, додали в компанії. 

Раніше у середу, 15 травня, з 6:40 до 09:00 години диспетчерський центр "Укренерго" застосував контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України. 

Доповнення 

Як раніше повідомляли в КМДА, обмеження енергопостачання в столиці сьогодні вранці були незначні та не впливали на життєдіяльність міста. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежувалось.

Популярні

Новини по темі

путін перед візитом в Пекін підтримав мирний план Китаю

 • 31344 переглядiв

Росіяни вдарили по Нікополю дроном-камікадзе

 • 24046 переглядiв