degustator-mitsnogo-alkogolyu-rozkrila-nespodivanu-vidminnist-ukrayinskoyi-gorilki-vid-reshti-v-sviti

Дегустатор міцного алкоголю розкрила несподівану відмінність української горілки від решти в світі

 • 25123 переглядiв

“Україна відрізняється від всіх інших виробників тим, що вона готує воду для свого виробництва. Якщо, наприклад, Польща працює на дистильованій воді, то в Україні тільки на підготовленій воді. На дистильованій воді ми горілки не робимо. Це загальна технологія приготування напоїв”, - розповіла Попова.

За її словами, якість і смак води максимально позначається на смакових особливостях будь-якої горілки.

“Це все позначається на смаку. Ось 60% горілки — це вода, 40% — спирт. Спирт прив’язаний до сировини, а вода — це територіально, там, де знаходиться завод. Природно, смак буде залежати, чи смачна вода. Як тільки вода змінюється, змінюється і якість продукту”, - підкреслила Попова.

Так, наприклад, виробник якісного українського алкоголю лікеро-горілчаний завод “Рrime” для виготовлення своєї горілки використовує чисту артезіанську воду зі свердловини глибиною 700 метрів. За твердженням виробника, окрім високоякісних спиртів, саме вода визначає смак горілки Рrime і робить його особливим.

Нагадаємо, що на алкоголь вітчизняного виробництва припадає понад 70% “спиртних” покупок українців. Експерти вважають, що причина — у його високій якості, помірні ціни, а також швидкому реагуванні на популярні світові алкотренди. 

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Керівника САП тепер обиратимуть на 5 років: рішення Ради

     • 11866 переглядiв

    СБУ проводить обшуки в Укроборонпромі

     • 18033 переглядiв

    Військовослужбовці ССО отримають державний захист

     • 17652 переглядiв