cherez-rosiysku-ataku-zaginuli-dvoye-vikladachok-ta-student-chernigivskoyi-politekhniki

Через російську атаку загинули двоє викладачок та студент "Чернігівської політехніки"

 • 1502968 переглядiв

КИЇВ.20 серпня. УНН. Унаслідок ракетного удару по центру Чернігова 19 серпня загинули двоє працівниць та студент Національного університету «Чернігівська політехніка». Про це університет повідомив на своїй фейсбук-сторінці, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що внаслідок ракетної атаки на Чернігів загинула старша викладачка кафедри іноземної філології «Чернігівської політехніки» Кормільцина Світлана Юріївна. Вона гуляла в парку із дочкою.

Також внаслідок ракетного удару загинула співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії «Чернігівської політехніки» Торія Наталія Володимирівна. Вона поверталася з церкви.

Унаслідок ракетної атаки загинув студент Навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту «Чернігівської політехніки» Ющенко Назар Ігорович. Він був єдиною дитиною у сім’ї.

Нагадаємо

19 серпня росіяни завдали ракетний удар по Чернігову, імовірно, балістикою, є руйнування даху драмтеатру і пошкодження пожежно-рятувальної частини, були пожежі.

Ракетний удар російських військ по центру Чернігова забрав життя семи людей, серед загиблих є 6-річна дитина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлінська не думала про безпеку людей, організовуючи захід у Чернігові, що став ціллю російської атаки - блогер

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Китай допомагає озброювати росію – The Telegraph

     • 1434033 переглядiв