britanska-rozvidka-poyasnila-chomu-rosiya-tak-intensivno-atakuvala-ukrayinu-tsogo-tizhnya

Британська розвідка пояснила, чому росія так інтенсивно атакувала Україну цього тижня

 • 340729 переглядiв

Деталі

За останні чотири дні і росія, і Україна зазнали незвично інтенсивних атак глибоко в тилу. З'явилися повідомлення про вибухи на російських об'єктах логістики, авіабазах і командних пунктах у Криму, Краснодарському краї та поблизу москви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ підтвердили удар по військовому аеродрому рф в Криму

Дуже ймовірно, що Чорноморський флот росії знову став об'єктом потужних атак. Проте вибухи на авіабазі Чкаловський під москвою, ймовірно, викликають найбільше стратегічне занепокоєння у російських лідерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пошкоджені": дані щодо можливості відновлення уточнюються - Юсов про підірвані літаки у підмосков'ї

Це чутливе місце, оскільки там розміщуються спеціалізовані військові літаки, а також VIP-транспорт для російських лідерів. Повідомлення про пошкодження літака спеціальної місії COOT є особливо актуальним: точний варіант, про який йдеться, неясний, але ці цінні активи виконують місії, які включають збір радіоелектронної розвідки.

Цитата

"Впродовж останнього тижня росія неодноразово завдавала дальніх ударів по цілях по всій території України. Така незвична інтенсивність, ймовірно, частково є відповіддю на інциденти в росії та Криму. Оскільки наземна битва є відносно статичною, кожна сторона прагне отримати перевагу, завдаючи ударів у стратегічну глибину противника", - зазначають аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У небі над Україною вночі знищили 36 з 43 ворожих крилатих ракет

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон вранці зазнав ворожого удару, є постраждалі - МВА

     • 174697 переглядiв

    Поліція показала наслідки ракетного удару по Одещині

     • 226302 переглядiв