biitsi-azovu-vybyly-rosiiskykh-okupantiv-z-pozytsii-v-serebrianskomu-lisi-na-luhanshchyni

Бійці "Азову" вибили російських окупантів з позицій в Серебрянському лісі на Луганщині

 • 33459 переглядiв

Бійці 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" після виснажливих боїв, що тривали понад місяць, змогли вибити російських окупантів з їхніх позицій у Серебрянському лісництві на Луганщині.

Після виснажливих боїв бійцям 12 бригади спеціального призначення "Азов" вдалось вибити окупантів з їхніх позицій в Серебрянському лісництві на Луганщині. Про це заявив один з командирів "Азову" Святослав Паламар ("Калина"), передає УНН.

Деталі 

За його словами,  бійці його підрозділу протягом місяця 24/7 ліквідовували росіян на цій ділянці фронту. Вони також не дали росіянам просунутися в напрямку Тернів.

Окупанти відступили у Серебрянському лісництві" - так пишуть деякі ЗМІ. Можна і по людські написати - втратили свої позиції, або Сили Оборони вибили орків з їх позицій, якщо не хочете називати підрозділ, який за цим "відступили" стоїть.І як ще можна завуальовано написати про те, як 12 бригада спеціального призначення "Азов" щодня, щогодини на протязі місяців вибиває орків?

- йдеться у дописі.

Військова допомога від США дозволила Україні скоротити перевагу рф в артилерії - Міноборони 15.06.24, 16:46

Доповнення

Інформацію про просування Сил оборони в Серебрянському лісництві підтверджує і проєкт DeepState. Команда вже внесла зміни в інтерактивну мапу бойових дій російсько-української війни, на якій зафіксовано втрату позицій росіян на Луганщині. 

Нагадаємо

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський повідомив, що закуплені в межах чеської ініціативи боєприпаси вже прибувають в Україну. 

Популярні

Новини по темі

Президент Аргентини таки прибув на Саміт миру

 • 23271 переглядiв

Світло буде: завтра графіки відключень не прогнозуються

 • 17774 переглядiв

Саміт миру: хто із лідерів вже прибув

 • 25119 переглядiв