afp-prezident-azerbaydzhanu-vidmovivsya-vid-organizovanoyi-yes-zustrichi-z-premyerom-virmeniyi

AFP: президент Азербайджану відмовився від організованої ЄС зустрічі з прем'єром Вірменії

 • 641005 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Президент Азербайджану Ільхам Алієв відмовився зустрітися з прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном в Іспанії на зустрічі, організованій ЄС, з посиланням на представника уряду повідомляє AFP, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, президент Азербайджану Ільхам Алієв не буде присутній на організованій ЄС зустрічі з прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном, яка була запланована в Іспанії на цьому тижні, повідомив у середу представник уряду AFP, "через підтримку Євросоюзом Єревану після наступу Баку".

Доповнення

19 вересня Баку оголосив про проведення з метою "відновлення конституційного ладу" військової операції в Нагірному Карабаху, де проживають десятки тисяч етнічних вірмен. 20 вересня керівництво Нагірного Карабаху ухвалило рішення припинити вогонь, після чого президент Азербайджану Алієв оголосив, що Азербайджан завершив антитерористичні заходи в Карабаху і відновив свій суверенітет.

Нагірний Карабах припиняє існування з наступного року.

Станом на кінець вересня до Вірменії виїхала понад половина населення Нагірного Карабаху після його повернення під контроль Азербайджану.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ДБР повідомило про підозру російському олігарху Чуркіну

     • 425676 переглядiв

    Для українських судів придбають понад 500 генераторів

     • 497047 переглядiв

    Favbet Foundation подарували ноутбук 11-річному Назару з Бахмута

     • 472012 переглядiв