12-bahatopoverkhivok-u-mariupoli-zalyshylysia-bez-opalennia-cherez-proryvy-trub-i-komunikatsii

В окупованому Маріуполі 12 багатоповерхівок залишилися без опалення, низка будинків не мають світла

 • 23583 переглядiв

В окупованому Маріуполі 12 багатоповерхівок на проспекті Будівельників залишилися без опалення через черговий прорив комунікацій.

На території тимчасово окупованого Маріуполя черговий порив комунікацій та збій ліній електропередач, - жителі міста спостерігають, що приїжджі фахівці з рф розкопують труби, а далі все просто "стоїть". Подібні ситуації спостерігаються у різних районах міста, мешканці масово скаржаться на відсутність тепла.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада, передає УНН.

В окупованому Маріуполі 12 багатоповерхівок по проспекту Будівельників залишилися без опалення. Причина – черговий порив комунікацій. Про це повідомляють місцеві пабліки.

-  інформує відомство.

Над заміною труб працюють працівники із петербургу: приїжджі росіяни розкопують труби, а далі все просто "стоїть", пише відомство, наводячи приклад ситуації на бульварі Шевченка.

Ще один недолік пов’язаний з відсутністю світла: по вулиці Зелінського вздовж багатоквартирних будинків №59, 61 та 63 несправні лінії електропередач, тож люди не мають світла.

Подібні ситуації спостерігаються у різних районах міста. Маріупольці масово скаржаться на відсутність тепла. Окупанти вже вдруге провалили "опалювальний сезон". Псевдовлада не провела заміни мереж, а впоратися із масовими аваріями не здатна. 

- розповідає Маріупольська міська рада.

Нагадаємо

Мешканці Маріуполя, які зберегли українські паспорти, зараз живуть практично в гетто, оскільки не мають права виїхати з міста, або отримати медичну допомогу, розповідає відеограф та режисер Мстислав Чернов.

Україна вимагає пояснень від суспільного мовника Німеччини ZDF щодо візиту їхнього журналіста в окупований Маріуполь, який зняв там  репортаж в дусі російських пропагандистів.

Ігор Тележніков

Війна

Популярні

Новини по темі

У боях за Авдіївку загинув доброволець із Чехії

 • 25178 переглядiв

Європа стикається з падінням народжуваності - Reuters

 • 26508 переглядiв

На Київщині дитина проковтнула кулю

 • 24734 переглядiв