Зеленський звільнив трьох заступників глави Офісу Президента. Двоє з них - пішли в Кабмін

Зеленський звільнив трьох заступників глави Офісу Президента. Двоє з них - пішли в Кабмін

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 17:04  •  11203 перегляди

Read in English

Президент України звільнив Точицького, Кулебу та Соколовську з посад заступників керівника ОП. Кулеба і Точицький отримали нові посади в уряді, доля Соколовської поки невідома.

Президент України Володимир Зеленський звільнив трьох заступників глави офісу Президента - Миколу Точицького, Олексія Кулебу та Юлію Соколовську, підписавши відповідні укази, передає УНН.

"Звільнити Точицького Миколу Станіславовича з посади Заступника Керівника Офісу Президента України", - зазначено в указі №614/2024.

"Звільнити Кулебу Олексія Володимировича з посади Заступника Керівника Офісу Президента України", - зазначено в указі №615/2024.

"Звільнити Соколовську Юлію Сергіївну з посади Заступника Керівника Офісу Президента України", - зазначено в указі №616/2024.

Додамо

Кулеба та Точицький отримали нові посади в уряді. Перший став віцепрем'єр-міністром з відновлення — міністром розвитку громад та територій, а другий - міністром культури та стратегічних комунікацій.

Чи отримає нову посаду в команді Президента Юлія Соколовська - наразі невідомо. До свого призначення в ОП - була міністеркою соцполітики.