Завтра в Україні збереться "Кримська платформа". Ташева назвала п'ять головних тем саміту

Завтра в Україні збереться "Кримська платформа". Ташева назвала п'ять головних тем саміту

Київ  •  УНН

10 вересня 2024, 17:07  •  10602 перегляди

Read in English

На саміті "Кримської платформи" 11 вересня обговорять п'ять ключових тем. Серед них - територіальна цілісність України, реінтеграція окупованих територій, повернення полонених та боротьба з міфами про Крим.

На саміті "Кримської платформи" обговорять п’ять головних тем. Про це повідомила постпред Президента України в АРК Таміла Ташева, передає УНН із посиланням на "Крим.Реалії".

За словами Ташевої, серед тем – питання територіальної цілісності України, реінтеграція тимчасово окупованих територій, повернення цивільних полонених та успіхи України у Чорному морі.

Ще одна важлива тема для обговорення, наголосила Ташева, – це боротьба з міфами навколо Криму.

Кримська платформа та Саміт перших леді та джентльменів: Зеленський анонсував дві важливі події9 вересня 2024, 17:15 • 17255 переглядiв

Додамо

Напередодні президент України Володимир Зеленський повідомив, що проведення саміту "Кримської платформи" заплановано на 11 вересня.

"Кримська платформа" відбудеться у вересні. Президента Грузії вже отримала запрошення20 серпня 2024, 18:57 • 96110 переглядiв

Це буде четверта зустріч учасників міжнародного майданчика з деокупації Криму. Захід проводитиметься у гібридному форматі: гості приєднаються до обговорення як в онлайн-форматі, так і офлайн.