Заступник міністра енергетики України зустрівся з французькими компаніями

Заступник міністра енергетики України зустрівся з французькими компаніями

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 19:25  •  11752 перегляди

Read in English

Роман Андарак обговорив з представниками Schneider Electric, RTE та Engie відновлення та модернізацію енергосектору України. Французька сторона запропонувала допомогу у постачанні обладнання та розвитку розподіленої генерації.

Заступник міністра енергетики України Роман Андарак провів зустріч з представниками провідних французьких компаній у сфері енергетики

Про це повідомляє Міністерство енергетики України, передає УНН.

Деталі

За інформацією, серед яких спостерігалися Schneider Electric, Réseau de Transport d'Électricité (RTE) та Engie.

У центрі обговорення були питання відновлення та модернізації українського енергосектору.

Учасники зустрічі акцентували увагу на необхідності впровадження сучасних технологій для підвищення стійкості та адаптивності енергосистеми. Французька сторона запропонувала допомогу у постачанні обладнання для ремонту та розвитку розподіленої генерації.

Серед ключових проектів, що обговорювались, були реконструкція та модернізація енергетичної інфраструктури, розвиток "розумних" мереж та відновлювальних джерел енергії, а також зміцнення фізичного захисту енергооб'єктів. Окрім цього, учасники обговорили питання навчання персоналу, що є критично важливим для забезпечення ефективної роботи нових технологій.

Енергетика, бомбосховища та зброя: Зеленський розповів, на що будуть направлені 35 млрд євро від ЄС 20 вересня 2024, 11:15 • 27201 перегляд