Вночі ворог намагався нанести удари по Києву ударними безпілотниками - КМВА

Вночі ворог намагався нанести удари по Києву ударними безпілотниками - КМВА

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 04:06  •  22638 перегляди

Read in English

Вночі російські безпілотники атакували Київ. ППО успішно відбила напад, жертв і руйнувань немає. КМВА закликає не ігнорувати повітряні тривоги, яких у Києві було вже понад 1200 з початку війни.

Цієї ночі ворог знову намагався атакувати Київ ударними безпілотниками, у столиці працювала ППО. Обійшлося без постраждалих та руйнувань. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація, пише УНН.

За інформацією Повітряних Сил, з району курської області, за попередніми даними були запущені ударні БпЛА. До столиці літальні апарати противника дісталися приблизно за 2 години. Повітряна тривога в місті тривала 44 хвилини. В Києві працювали сили та засоби протиповітряної оборони,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

У КМВА наголосили, що за інформацією оперативного зведення на цю хвилину в столиці без руйнувань та постраждалих.

КМВА також звертає увагу, що останнім часом повітряні тривоги почастішали: напередодні їх було чотири за день. А з початку повномасштабного вторгнення, за понад 900 днів у Києві пролунало понад 1200 тривог.

Не "звикайте" до тривог, коли ворожі дрони і ракети не збирають прямо над містом і які багатьох розслабляють! Завжди ставтеся до сирен як до серйозного попередження по небезпеку для життя! Бережіть себе!

– закликав очільник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо

У ніч на 16 серпня в Києві було чутно звуки вибухів. У столиці працювала ППО.