Війська РФ здійснили ракетну атаку на Павлоград

Війська РФ здійснили ракетну атаку на Павлоград

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 04:53  •  33705 перегляди

Read in English

Російські війська завдали ракетного удару по Павлограду Дніпропетровської області, пошкодивши 4 приватні будинки, а обстріл Нікополя поранив 3 жінок і пошкодив інфраструктуру.

У ніч проти 7 липня 2024 року ворог здійснив ракетну атаку на Павлоград Дніпропетровської області. Уламками пошкоджено 4 приватні будинки. Про це повідомив у телеграм-каналі голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

За його словами, на щастя, обійшлося без жертв і поранених.

"Натомість на Нікопольщині є постраждалі. У райцентрі під час вечірніх та ранкових обстрілів травмовано трьох жінок 38, 65 та 71 років. Били росіяни по Нікополю з важкої артилерії та дронами-камікадзе. Застосовували й РСЗВ", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

У місті понівечено 3 підприємства, коледж, дитсадок та гаражний кооператив. Пошкоджено 10 приватних осель, 3 господарські споруди, газопровід. Знищено авто.

"Зачепило й техніку рятувальників. Після одного з ударів вони гасили займання у будинку, коли ворог атакував знову. Самі вогнеборці встигли пройти в укриття. Неспокійно було також у Марганецькій та Покровській громадах. Там без поранених. Наслідки атак з'ясовують фахівці", - додає Лисак.

За день Нікопольщина пережила 5 артобстрілів і 3 атаки дронами-камікадзе6 липня 2024, 20:44 • 28707 переглядiв