Війська рф атакували три громади Чернігівщини: 53 вибухи за добу

Війська рф атакували три громади Чернігівщини: 53 вибухи за добу

Київ  •  УНН

27 серпня 2024, 09:15  •  12954 перегляди

Read in English

Армія РФ атакувала Новгород-Сіверську, Семенівську та Сновську громади Чернігівщини. Зафіксовано 53 вибухи від артилерії, мінометів та РСЗВ, без жертв серед місцевого населення.

Російські війська минулої доби атакували Новгород-Сіверську, Семенівську та Сновську громади у Чернігівській області Зафіксовано 53 вибухи від ударів з дронів, артилерії, мінометів та РСЗВ, повідомили у вівторок у Північному регіональному представництві ДПСУ у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Армія рф протягом доби атакувала три прикордонні громади Чернігівщини: Новгород-Сіверську, Семенівську та Сновську", - ідеться у повідомленні і перечислено:

• Новгород-Сіверська громада: два вибухи (приходи, ймовірно, зі ствольної артилерії) та два вибухи (приходи, ймовірно, з реактивної системи залпового вогню) в напрямку села Красний Хутір.

• Семенівська громада: 11 вибухів (приходи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм) та один вибух (ймовірно, FPV-дрон) село Заріччя, вісім вибухів (приходи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм) село Сергієвське, 20 вибухів (приходи, ймовірно, з РСЗВ) в напрямку села Угли.

• Сновська громада: дев'ять вибухів (приходи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм) в напрямку села Клюси.

Інформація про загиблих чи травмованих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення не зафіксована.

Ворожі обстріли спричинили пожежу на торф'яниках на Чернігівщині26 серпня 2024, 11:34 • 28129 переглядiв