В Укрзалізниці нададуть допомогу постраждалим від удару рф по "Охматдиту"

В Укрзалізниці нададуть допомогу постраждалим від удару рф по "Охматдиту"

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 12:57  •  16965 перегляди

Read in English

Укрзалізниця надасть притулок, транспортування та допомогу пацієнтам і сім'ям, терміново виписаним з дитячої лікарні "Охматдит" після російського удару.

Укрзалізниця може прихистити та відвезти куди потрібно всіх тих, кого мусили терміново виписати з дитячої лікарні "Охматдит" внаслідок удару армії рф сьогодні вранці, повідомили в пресслужбі УЗ, передає УНН.

Багато пацієнтів та родин, які перебували в Охматдиті, - приїжджі. Наш залізничний вокзал поруч, і УЗ прихистить та відвезе, куди потрібно, всіх, хто має таку нагальну потребу (скажімо, тих, кого мусили терміново виписати з лікарні)

- йдеться у повідомленні Укрзалізниці.

Зазначається, що уже перші маленькі пацієнти очікують на відправлення.

Черговий контактний номер (24/7) Укрзалізниці : +38 099 425 64 52.

В УЗ вказали, що можуть допомогти:

  • забрати автівкою / мікроавтобусом там, де ви є зараз (якщо потрібне медичне транспортування, обов'язково повідомте окремо);
  • розмістити і нагодувати в лаунжі на вокзалі;
  • відправити зручним потягом, якщо потрібно додому чи на лікування в інше місце.

Крім того, повідомляється, що партнери УЗ з World Central Kitchen вже на місці — забезпечують лікарів та тих, хто надає допомогу на місці, гарячим харчуванням.

Чергові та автівки Укрзалізниці знаходяться безпосередньо біля лікарні.

Доповнення

Раніше в УЗ повідомляли, що один з рейсів Kyiv City Express 7317 з Караваєвих Дач у напрямку Святошина затримується через виявлені на колії уламки після масованого обстрілу Києва.

"Решта поїздів кільцевої електрички прямують за розкладом, впливу на графік поїздів далекого сполучення немає", - написали в УЗ у Telegram.

Ви будете говорити з вбивцею ваших дітей? Єрмак після удару по "Охматдиту" різко відповів всім, хто пропонує сісти за стіл переговорів8 липня 2024, 12:39 • 30017 переглядiв