Уряд виділив Херсонській ОВА 107,27 млн грн для відновлення водопостачання у трьох населених пунктах

Уряд виділив Херсонській ОВА 107,27 млн грн для відновлення водопостачання у трьох населених пунктах

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 16:30  •  18789 перегляди

Read in English

Кабмін виділив Херсонській ОВА 107,27 млн грн з резервного фонду для відновлення водопостачання у трьох населених пунктах. Це забезпечить питною водою понад 5 тис. людей та є частиною програми водозабезпечення постраждалих від війни територій.

Кабінет міністрів України виділив Херсонській ОВА 107,27 млн грн з резервного фонду для відновлення водопостачання у трьох населених пунктах, що забезпечить питною водою понад 5 тис. людей. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пише УНН.

"Продовжуємо системну роботу над забезпеченням водопостачання в регіонах, що постраждали від російської агресії", - написав Шмигаль.

Він нагадав, що під час візиту до Херсонської області минулого місяця було порушено питання необхідності термінового відновлення низки об’єктів водопостачання в регіоні. Профільним відомствам було доручено опрацювати це питання.

"Сьогодні виділяємо Херсонській ОВА 107,27 млн грн з резервного фонду для проведення необхідних робіт. За ці кошти буде відновлено водопостачання у трьох населених пунктах, що забезпечить питною водою понад 5 тис. людей", - повідомив Шмигаль.

Також він зазначив, що вчора уряд також схвалив Програму комплексного водозабезпечення територій, які постраждали від війни.

"Це дозволить до кінця 2025 року гарантувати безперебійний доступ до води ще 2 млн українцям", - додав Шмигаль.

Доповнення

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки у Дніпропетровську область провів нараду щодо забезпечення водою українські населенні пункти.