Уряд вніс зміни до програми "єОселя": українцям до 25 років зменшили розмір першого внеску до 10%

Уряд вніс зміни до програми "єОселя": українцям до 25 років зменшили розмір першого внеску до 10%

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 10:10  •  19449 перегляди

Read in English

Уряд змінив програму "єОселя", зменшивши перший внесок за іпотекою до 10% для громадян віком до 25 років. Це рішення виконує доручення Президента та має на меті збільшити участь молоді у програмі.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив про зміни у програмі "єОселя", виконуючи доручення Президента. Нововведення полягає у зменшенні першого внеску за іпотекою до 10% для громадян віком до 25 років. Про це він розповів на засіданні Уряду, передає УНН.

На виконання доручення Президента оперативно ухвалюємо зміни до програми "єОселя". Ідеться про зменшення першого внеску по іпотеці до 10% для громадян віком до 25 років включно

- каже Шмигаль.

Він зазначив, що більше 12 тисяч українських родин уже скористалися цією програмою, включаючи військовослужбовців, правоохоронців, педагогів, медиків та науковців.

Тепер очікується зростання участі молоді серед користувачів програми, що дасть молодим сім'ям більше можливостей для придбання нерухомості та покращення власного життєвого рівня.

Нагадаємо

Раніше Верховна Рада планувала внести зміни для внутрішньо переміщених осіб в програмі "єОселя", адже їх частка у програмі складає 1%.