Умєров обговорив з міністром оборони Естонії закупівлю українських далекобійних дронів та ракет

Умєров обговорив з міністром оборони Естонії закупівлю українських далекобійних дронів та ракет

Київ  •  УНН

16 вересня 2024, 15:57  •  21188 перегляди

Read in English

Рустем Умєров провів відеодзвінок з Ханно Певкуром. Обговорили нові проєкти підтримки української оборонної промисловості, зокрема закупівлю далекобійних дронів та ракет.

У понеділок, 16 вересня, міністр оборони України Рустем Умєров провів перемовини з естонським колегою Ханно Певкуром. Посадовці обговорили співпрацю країн у військовій сфері. Про це Умєров розповів на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі

За словами Умєрова, вони обговорили шляхи подальшого посилення співпраці між нашими країнами.

Сьогодні провів продуктивний відеодзвінок з міністром оборони Естонії Ханно Певкуром. Основна увага була приділена можливим новим проєктам, спрямованим на підтримку української оборонної промисловості. Зокрема, закупівлі українських далекобійних дронів та ракет

- заявив глава Міноборони України. 

Він також відзначив, що Київ цінує внесок який Естонія вже зробила для зміцнення обороноздатності України у боротьбі проти рф, а також відкритість естонської сторони до нових форматів співпраці.

Естонія надала Україні ЗРК Mistral6 липня 2024, 13:28 • 79041 перегляд

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у Києві провів зустріч із лідером Естонії Аларом Карісом. Голови держав обговорили оборонну підтримку, проєкти з відбудови та шлях до Європейського Союзу