Уламки впали в Київській області, пошкодивши 72 житлових будинки, 8 висоток, 13 будівель і 28 автомобілів

Уламки впали в Київській області, пошкодивши 72 житлових будинки, 8 висоток, 13 будівель і 28 автомобілів

Київ  •  УНН

23 червня 2024, 19:42  •  103118 перегляди

Read in English

У Київській області через падіння уламків були пошкоджені 72 приватних будинки, 8 висотних будівель, 13 інших будівель, 28 автомобілів і кілька медичних установ, при цьому дві людини звернулися за медичною допомогою, але госпіталізація їм не потрібна.

На Київщині внаслідок падіння уламків пошкоджено 72 приватних будинки, 8 багатоповерхівок, 13 інших будівель та 28 автомобілів. Дві особи звернулися за медичною допомогою. Про це повідомляє голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Деталі

За інформацією, в Обухівському районі Київської області внаслідок падіння уламків пошкоджено значну кількість житлових та комерційних об'єктів. Згідно з останніми даними, 72 приватних будинки та 8 багатоповерхових будівель були пошкоджені.

До медичних закладів звернулися дві особи із незначними пораненнями, однак госпіталізація їм не знадобилася. Крім того, було пошкоджено корпуси лікарні.

Також в результаті інциденту руйнувань зазнали 13 інших будівель, серед яких комунальні установи, автошкола, торгові точки, медичні заклади та інші підприємства. Загалом ушкоджено 28 автомобілів.

З метою оперативної допомоги населенню і відновлення пошкоджених об'єктів залучено благодійники, зокрема МФ GEM та БФ Андрія Засухи.

Завдання всіх служб – оперативно допомогти людям із ремонтом пошкоджених будівель та приміщень

- заявив Руслан Кравченко.

Ранкова атака на Київщині: дві людини отримали незначні поранення, пошкоджено будинки і авто23 червня 2024, 05:44 • 102009 переглядiв