Удар рф по Запоріжжю: лікарі розповіли про стан постраждалої 12-річної дівчинки

Удар рф по Запоріжжю: лікарі розповіли про стан постраждалої 12-річної дівчинки

Київ  •  УНН

3 вересня 2024, 12:38  •  23470 перегляди

Read in English

Внаслідок нічного обстрілу Запоріжжя постраждала 12-річна дівчинка, яка зараз у реанімації. Загинули 8-річний хлопчик та 38-річна жінка.

12-річна дівчинка, яка постраждала внаслідок нічного удару рф по Запоріжжю, перебуває в реанімації у важкому стані, розповів директор Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні Вячеслав Ткаченко, передає УНН із посиланням на ОВА. 

 Дитина надійшла до нас у вкрай важкому стані. Мала геморагічний та травматичний шок, переохолодження. Наразі її стан стабілізований. Найближчим часом буде проведена операція для вилучення уламків і стабілізації скелетної травми. Дівчинка має травми по тілу. По ходу оперативного втручання будемо встановлювати їхню точну локалізацію. Наразі вона перебуває в реанімації у важкому стані

- повідомив Вячеслав Ткаченко. 

Ще одна постраждала через удар людина - 43-річний чоловік - наразі у стані середньої важкості. Він знаходиться у відділенні хірургії з переломом грудини, уламковим пораненням правого стегна. 

Нагадаємо 

Близько 23:00 2 серпня армія рф вдарила по Запоріжжю. Внаслідок обстрілу загинули 8-річний хлопчик та 38-річна жінка, а 12-річна дівчинка. 

Відомо про шістьох постраждалих внаслідок російського ракетного удару по готелю в Запоріжжі.