У Єревані 17 осіб госпіталізовано після зіткнення автобуса з вантажівкою

У Єревані 17 осіб госпіталізовано після зіткнення автобуса з вантажівкою

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 11:39  •  20655 перегляди

Read in English

В Єревані вантажівка врізалася в автобус, а потім у припаркований автомобіль і перекинулася. 17 постраждалих доставлено до лікарень, деяким надано допомогу на місці.

Внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою в Єревані 17 осіб було госпіталізовано, а декільком постраждалим рятувальники надали допомогу на місці, передає УНН із посиланням на "Новини Вірменія".

У неділю вранці на вулиці Гераці в Єревані вантажівка "Shacman", завантажена пшеницею, врізалася в автобус марки MAN, який обслуговує міський маршрут №36, а потім у припаркований автомобіль Toyota і перекинулася. У результаті зіткнення з автобуса і вантажівки стався витік палива.

"За уточненими даними, до лікарень Єревана доправлено 17 постраждалих, деяким рятувальники надали допомогу на місці", - повідомили в Рятувальній службі.

Рятувальники оперативно обгородили територію, знеструмили вантажівку, розчистили вулицю та витягли одного постраждалого, який був заблокований в автобусі. Двох поранених доставили на ношах до найближчого медичного центру, інших передали бригадам швидкої допомоги.

Нагадаємо

У Рівненській області зіткнулися два автомобілі, через ДТП постраждали десятеро людей, четверо з них - діти, відкрито кримінальне провадження.