У росії масштабний збій соцмереж: не працює Telegram, WhatsApp та навіть Discord

У росії масштабний збій соцмереж: не працює Telegram, WhatsApp та навіть Discord

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 11:49  •  8138 перегляди

Read in English

У месенджері Telegram стався збій, найбільше скарг надходить з росії, Казахстану та Узбекистану. Проблеми спостерігаються переважно у додатку Telegram для PC, також у росії не працюють WhatsApp, Discord та Steam.

В месенджері Telegram знову стався збій. Найбільше на проблеми з додатком скаржаться користувачі з росії, Казахстану та Узбекистану. Про це пише УНН з посиланням на Downdetector.

Деталі

У коментарях користувачі наголошують, що проблема саме з додатком Telegram для PC. Згідно з сервісом Downdetector зафіксовано вже декілька тисяч скарг на проблеми у роботі месенджера.

А втім, найбільше скарг на перебої у роботі Telegram з росії.

Image

Окрім того, у користувачів з рф не працює Whatsapp, Discord та Steam. Подекуди росіяни навіть скаржаться, що не можуть отримати доступ до Вікіпедії або окремих ігрових сервісів.

росія блокує Signal для посилення контролю над комунікаціями своїх громадян - британська розвідка 19 серпня 2024, 10:39 • 14118 переглядiв

Нагадаємо

росіян попередили про можливі збої в роботі відеохостингу YouTube, а росСМІ вже пишуть про повне блокування хостінгу у вересні цього року.