У росії жаліються на розбиття ще однієї колони російських військ: що відомо

У росії жаліються на розбиття ще однієї колони російських військ: що відомо

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 06:20  •  13820 перегляди

Read in English

У районі кореневе на курщині розбито велику колону російських військ, повідомляють z-пабліки. Це сталося після подібного удару під рильськом.

z-пабліки бідкаються, що в районі кореневе курської області сталося те ж саме, що і під рильськом- під удар потрапила велика колона російських військ військовослужбовців, передає УНН.

Деталі

Російські "воєнкори" стверджують, що під коренєвим "сталося рівно те ж саме, що і під Рильськом".

Фото і відео наслідків удару вони не публікують. Підтверджень цієї інформації немає.

Нагадаємо

У ніч із 8 на 9 серпня в мережі з'явилися кадри з наслідками удару HIMARS по російській колоні під рильськом у курській області. ASTRA з'ясувала, що в підбитій колоні перебували військовослужбовці щонайменше двох військових частин - в/ч 13140 (810 бригада морської піхоти, Севастополь) і в/ч 72164 (ленінградська область).

Тим часом видання NEXTA вважає, що росіяни внаслідок цієї атаки втратили від 200 до 490 військових. Було зафіксовано ураження двох десятків вантажівок, кожна з яких може перевозити по 35 людей.

Розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів противника, полонені: у Генштабі показали перші години операції в курській області16 серпня 2024, 06:15 • 13098 переглядiв