У Липецькій області через атаку БПЛА запровадили надзвичайний стан: оголошено евакуацію

У Липецькій області через атаку БПЛА запровадили надзвичайний стан: оголошено евакуацію

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 03:30  •  27663 перегляди

Read in English

У Липецькій області росії запроваджено режим надзвичайного стану та евакуацію через атаку безпілотників. Постраждало 6 осіб, пошкоджено інфраструктуру, зупинено транспорт.

У Липецькій області запроваджують режим НС та оголосили про евакуацію чотирьох населених пунктів. Про це повідомляє губернатора липецької області ігоря артамонова у Telegram, пише УНН.

Для ліквідації наслідків детонації вибухонебезпечних об'єктів запроваджується режим НС біля липецького муніципального округу. Для забезпечення безпеки мешканців прийнято рішення провести евакуацію населених пунктів: копцеві хутори, федорівку, яківлю, тинківку,

- написав артамонов.

Він також повідомив, що у місті липецьку та липецькому МО зараз зупинено рух пасажирського транспорту. Рух буде відновлено після скасування червоного рівня небезпеки.

За попередньою інформацією, внаслідок атаки БПЛА постраждали 6 людей. Всім постраждалим надається допомога у ліпецьких лікарнях,

- повідомив артамонов.

Нагадаємо

У ніч з 8 на 9 серпня у російському липецьку заявили про масовану атаку безпілотників. Відбулася детонація вибухонебезпечних об'єктів, пошкоджено енергетичну інфраструктуру, порушено електропостачання.