У Львові затримали 19-річного хлопця за серію нічних підпалів

У Львові затримали 19-річного хлопця за серію нічних підпалів

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 08:26  •  12358 перегляди

Read in English

У Львові затримали 19-річного чоловіка, підозрюваного у серії підпалів минулого тижня. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі за умисне пошкодження майна в центрі міста.

У Львові затримали підозрюваного у причетності до серії підпалів, повідомили у вівторок у Львівській міській раді, пише УНН.

Деталі

"Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у декількох підпалах, скоєних у Львові минулого тижня. Підозрюваний умисно пошкодив електрощитову, вікна навчального закладу, накриття скульптури Нептуна та майно закладів харчування в центрі міста. Зловмисник виявився 19-річним жителем Львова. За його словами, на момент вчинення злочинів він перебував у стані алкогольного сп’яніння", - повідомили у міськраді у Telegram.

У ГУНП у Львівській області у соцмережах підтвердили, що поліцейські затримали зловмисника, причетного до серії підпалів у центрі Львова.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ та ч.2 ст.15 – ч.2 ст.194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. 

Як зазначається, за скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває, встановлюється сума збитків. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до вчиненні інших подібних злочинів.

У Львові серія імовірних підпалів: 8 пожеж за ніч18 вересня 2024, 08:22 • 11786 переглядiв