У Луцьку через атаку рф 5 постраждалих, одна людина загинула, є перебої зі світлом та водою

У Луцьку через атаку рф 5 постраждалих, одна людина загинула, є перебої зі світлом та водою

Київ  •  УНН

26 серпня 2024, 08:32  •  22904 перегляди

Read in English

Через атаку рф у Луцьку 5 постраждалих, одна людина загинула, вимкнено електропостачання, що призвело до вимкнення водопостачання. Після завершення повітряної тривоги "Луцькводоканал" відновлюватиме подачу води.

Через атаку російських військ у Луцьку 5 людей постраждало, 1 людина загинула, є перебої з електропостачанням, що призвело до вимкнення водопостачання, повідомив мер міста Ігор Поліщук, пише УНН.

Внаслідок ворожих обстрілів у Луцьку сьогодні потерпіло 5 людей, 1 людина загинула.

- написав мер міста Ігор Поліщук у Telegram.

Деталі

"Внаслідок вимкнення електроенергії, у більшості районів Луцька вимкнене водопостачання. Спеціалісти КП "Луцькводоканал" виїдуть на місця для увімкнення генераторів та відновлення водопостачання одразу після завершення повітряної тривоги", - повідомив Поліщук.

Луцькводоканал повідомив у Facebook, що "через атаку ворога країни-терористи по обʼєктах критичної інфраструктури - відсутнє елекропостачання на обʼєктах подачі води". "Після завершення повітряної тривоги працівники КП "Луцькводоканал" будуть вживати усіх заходів для відновлення напруги на усіх обʼєктах водопостачання в місті", - зазначили у підприємстві.

У Луцьку внаслідок ворожої атаки є загиблий, пошкоджено інфраструктуру - мер26 серпня 2024, 06:15 • 33747 переглядiв