У Києві розгортають "пункти незламності" на тлі екстрених відключень світла

У Києві розгортають "пункти незламності" на тлі екстрених відключень світла

Київ  •  УНН

26 серпня 2024, 07:07  •  22312 перегляди

Read in English

У Києві розгортають Пункти Незламності через складну ситуацію в енергетиці та екстрені відключення світла. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, а жителів просять зберігати спокій та перебувати в укриттях.

У Києві розгортають Пункти Незламності через складну ситуацію в енергетиці та екстрені відключення світла. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, повідомили у КМВА, пише УНН.

У зв’язку із складною оперативною ситуацією в енергетичному секторі та, зокрема, за вказівкою Укренерго щодо введення екстрених відключення світла, було прийняте рішення розгорнути Пункти Незламності по місту Києву. Енергетики працюють аби повернути світло. Зберігайте спокій і будьте в укриттях до відбою повітряної тривоги

- повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

Перед цим у КМВА повідомляли, що Укренерго надав розпорядження ввести екстрені відключення світла. І що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, - не діють.

Після 9 години у КМВА повідомляли, що "в столиці працює ППО".

У Києві перебої з електрикою через проблеми в загальноукраїнській мережі - Кличко 26 серпня 2024, 05:59 • 17168 переглядiв