У Києві 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з багатоповерхівки: що відомо

У Києві 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з багатоповерхівки: що відомо

Київ  •  УНН

15 жовтня 2023, 09:08  •  439832 перегляди

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Сьогодні на столичній Оболоні у дворі багатоповерхівки виявлено тіло дитини без ознак життя, яка, ймовірно, розбилися внаслідок падіння. Про це повідомила поліція Києва, пише УНН.

Деталі

Сьогодні до поліції надійшла інформація про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Миколи Гулака виявлено тіло дитини без ознак життя. Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула на місці внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки.

На місце події прибули слідчо-оперативна група Головного та Оболонського управлінь поліції, ювенальні інспектори, оперативники та медики.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Після встановлення усіх деталей правоохоронці нададуть події правову кваліфікацію.

Раніше

Зранку 9 жовтня у столичній поліції повідомили про загибель двох дівчат, через падіння з недобудови. Тіла підлітків знайшли на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі близько 10 ранку. Згодом правоохоронці виявили речі загиблих дівчат та два мобільні телефони, у яких містилися передсмертні повідомлення, надіслані близьким із затримкою відправлення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Падіння брата з сестрою з 24 поверху: поліція відкрила кримінальне провадження за фактом самогубства