У Харкові водій Toyota Camry травмував двох пішоходів

У Харкові водій Toyota Camry травмував двох пішоходів

Київ  •  УНН

9 вересня 2024, 00:25  •  11778 перегляди

Read in English

У Новобаварському районі Харкова водій Toyota Camry збив двох 40-річних чоловіків, які переходили дорогу в недозволеному місці. Постраждалих госпіталізовано, поліція розпочала кримінальне провадження.

Правоохоронці встановлюють обставини травмування двох пішоходів у Новобаварському районі Харкова. Про це повідомляє Поліція Харківської області, передає УНН.

Деталі

У Харкові поліція розслідує ДТП, внаслідок якої були травмовані двоє чоловіків. Інцидент стався 7 вересня близько 20:00 на проспекті Любові Малої. Водій автомобіля Toyota Camry скоїв наїзд на двох 40-річних пішоходів, які переходили дорогу поза межами пішохідного переходу.

Постраждалих доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення з можливістю позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ДТП за участі ексголови Броварської РДА Майбоженка: суд зобов’язав звільнити його з-під варти4 вересня 2024, 13:59 • 11215 переглядiв