Завтра Україну очікують дощі під впливом циклону Аннет - синоптик

Завтра Україну очікують дощі під впливом циклону Аннет - синоптик

Київ  •  УНН

11 вересня 2024, 10:15  •  11447 перегляди

Read in English

У четвер по всій Україні прогнозуються періодичні дощі з грозами через циклон Annet. Температура повітря буде неоднорідною: від +19°C на заході до +32°C на сході країни.

У четвер, 12 вересня, майже по всій території України очікуються періодичні дощі, подекуди з грозами. Про це попередила синоптикиня Наталка Діденко, передає УНН.

Деталі

Завтра погода України перебуватиме під впливом циклонічної системи, що розташувалася на південному заході Європи - центр циклону Annet буде над Італією. Атмосферні фронти цієї циклонічної системи зумовлять практично повсюди в Україні 12-го вересня періодичні дощі, подекуди з грозами

- розповідає Діденко. 

За її словами, така зміна погоди може вплинути на метеопатів - головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість, зниження працездатності тощо.

Також синоптикиня попередила, що температура повітря 12-го вересня в Україні очікується неоднорідною.

Зокрема, у західних областях протягом дня +19+22 градуси, у східній частині +28+32 градуси, на решті території України буде тепла погода, +25+30 градусів.

У Києві 12-го вересня також варто очікувати на дощ, може, ще й гримне гроза. Максимальна температура повітря коливатиметься поблизу +27 градусів

- підсумувала Діденко.

Нагадаємо

За даними Європейської кліматичної служби Copernicus, літо 2024 року встановило рекорд спеки на Землі. Експерти прогнозують, що 2024 рік може стати найтеплішим за всю історію людства.