США вживатимуть заходи для притягнення рф до відповідальності за дії в Україні і КНДР за підтримку цієї війни - Держдеп

США вживатимуть заходи для притягнення рф до відповідальності за дії в Україні і КНДР за підтримку цієї війни - Держдеп

Київ  •  УНН

4 вересня 2024, 08:26  •  60516 перегляди

Read in English

США вживатимуть заходи проти росії за її дії в Україні та КНДР за підтримку війни. Держдеп США заявив про вплив північнокорейської зброї на поле бою в Україні.

Сполучені Штати продовжать вживати заходи, щоб притягнути росію до відповідальності за її дії в Україні, а КНДР за підтримку цієї війни рф, сказав речник Держдепартаменту США Метью Міллер на брифінгу 3 вересня, пише УНН.

Деталі

"Ми вже бачили вплив на Україну підтримки Північної Кореї у цій війні, коли йдеться про передачу зброї, яка з'явилася на полі бою, і ми продовжуватимемо вживати заходів, щоб притягнути росію до відповідальності за її дії в Україні та притягнути Північну Корею до відповідальності за її підтримку цієї війни", - сказав речник Держдепартаменту США Метью Міллер, коментуючи, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин заявив, що повністю підтримає війну рф в Україні і який вплив це матиме на ядерно озброєну Північну Корею.

Кулеба після атаки рф з північнокорейськими ракетами закликав азійські країни збільшити військову допомогу2 вересня 2024, 09:52 • 50888 переглядiв