Смерть зірки "Друзів" Метью Перрі від кетаміну: п'ятьом особам висунуто звинувачення

Смерть зірки "Друзів" Метью Перрі від кетаміну: п'ятьом особам висунуто звинувачення

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 19:05  •  14146 перегляди

Read in English

Федеральні звинувачення висунуто п'ятьом особам, включно з двома лікарями, у зв'язку зі смертю актора Метью Перрі. Вони звинувачуються у змові з метою поширення кетаміну, який став причиною смерті зірки "Друзів".

П'ятьом особам висунуто федеральні звинувачення у зв'язку зі смертю зірки «Друзів» Метью Перрі від кетаміну. Про це стало відомо ABC News, передає УНН.

За даними джерел у правоохоронних органах, арешти було проведено під час ранкової операції в четвер.

За даними федерального джерела, п'ятьом особам, включно з двома лікарями, висунуто обвинувачення у змові з метою поширення кетаміну. В обвинувальному висновку стверджується, що двоє лікарів були первинними джерелами поставок, але в якийсь момент федеральні чиновники вирішили, що препарати стали надто дорогими, і Перрі переключився на нового постачальника, зокрема на жінку, відому як «Королева кетаміну» з Лос-Анджелеса, згідно з федеральним джерелом.

Двоє з підозрюваних, зазначених в обвинувальному висновку, - Джасвін Сангха, імовірно відома як "Королева кетаміну", і Сальвадор Пласенсія, ліцензований лікар, відомий як "Доктор П".

В обвинувальному висновку стверджується про численні взаємодії з продажу від Пласенсії до спільників. Згідно з обвинувальним висновком, вони нібито використовували зашифровані повідомлення і кодовану мову, називаючи кетамін «Dr. Pepper», щоб поширювати свої наркотики.

Звинувачення також включатимуть смерть іншої людини, яка в обвинувальному висновку згадується під ініціалами C.M., згідно з федеральним джерелом.

Звинувачення буде оголошено на брифінгу в четвер із прокурором США в Лос-Анджелесі та головою Управління з боротьби з наркотиками США.

Додамо

Перрі помер 28 жовтня 2023 року у віці 54 років. Його виявили непритомним у джакузі у своєму будинку в Лос-Анджелесі, повідомила поліція. Звіт про розтин показав, що він помер від гострого впливу кетаміну.

Після його смерті деякі зі спільників нібито говорили про те, щоб дистанціюватися від актора і видалити докази зі своїх телефонів, згідно з обвинувальним висновком.

Звинувачення в обвинувальному висновку великого журі включають змову з метою розповсюдження кетаміну, розповсюдження, що призвело до смерті, і зберігання з метою розповсюдження.

Згідно зі звітом про розтин, у Перрі був високий рівень кетаміну в крові, він, імовірно, втратив свідомість, а потім пішов під воду.

Повідомлялося, що він отримував інфузії кетаміну від депресії і тривожності, причому остання терапія була проведена за 1 1/2 тижні до його смерті, згідно зі звітом про розтин. Однак судмедексперт написав, що кетамін у його організмі на момент смерті не міг бути результатом цієї інфузійної терапії, оскільки період напіврозпаду кетаміну становить три-чотири години або менше.

У звіті про розтин його спосіб вживання був зазначений як невідомий.

У звіті про розтин також вказані утоплення, ішемічна хвороба серця та ефекти бупренорфіну як сприятливі фактори, не пов'язані з безпосередньою причиною смерті. Спосіб смерті було визнано нещасним випадком.

Рецептурні препарати і пігулки були знайдені у нього вдома, але нічого поруч із місцем, де він був знайдений мертвим, згідно зі звітом про розтин.

Протягом кількох місяців після його смерті розслідування проводили кілька агентств, включно з Управлінням із боротьби з наркотиками, поліцейським управлінням Лос-Анджелеса, поштовою службою США і прокуратурою США.

Перрі був відомий за роллю Чендлера Бінга в популярному ситкомі «Друзі», що йшов з 1994 по 2004 рік.

Сім'я актора, до якої входять його мати Сюзанна Моррісон і вітчим Кіт Моррісон, заявила в четвер, що вони «розбиті горем через смерть Метью, але допомогло те, що правоохоронні органи поставилися до його справи дуже серйозно. Ми з нетерпінням чекаємо, коли правосуддя восторжествує».