Російський дрон атакував цивільне авто у Херсоні: постраждала жінка

Російський дрон атакував цивільне авто у Херсоні: постраждала жінка

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 10:49  •  35685 перегляди

Read in English

У Дніпровському районі Херсона російські війська атакували цивільну автівку з дрона. 29-річна жінка отримала вибухову травму та поранення, її доставили до лікарні. Раніше 72-річна жителька міста також постраждала від ворожого удару.

У Дніпровському районі Херсона російські війська атакували цивільну автівку з дрона. 29-річна жінка отримала вибухову травму та поранення, її доставили до лікарні, повідомили у Херсонській ОВА у п'ятницю, пише УНН.

російські війська атакували з дрона цивільну автівку у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок ворожого удару 29-річна жінка дістала вибухову травму та уламкове поранення передпліччя. "Швидка" доставила потерпілу до лікарні для надання меддопомоги

- повідомили в ОВА у Telegram.

Раніше сьогодні до лікарні звернулася жителька Херсона, яка учора ввечері потрапила під російський удар. У 72-річної потерпілої діагностували вибухову травму та уламкове поранення ноги. Її стан – легкий. Постраждалій надали необхідну меддопомогу та відпустили на амбулаторне лікування.

Херсонщина: уночі збито два "шахеди", росіяни поцілили в інфраструктуру, 6 поранених9 серпня 2024, 05:37 • 29908 переглядiв