росіяни за добу 16 разів обстріляли Донеччину: вбили 4 жителів, є поранені

росіяни за добу 16 разів обстріляли Донеччину: вбили 4 жителів, є поранені

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 07:19  •  16862 перегляди

Read in English

За добу російські війська 16 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок обстрілів загинуло 4 мирних жителі, ще 3 отримали поранення. Пошкоджено численні будівлі та інфраструктуру.

російські війська минулої доби 16 разів обстріляли населені пункти Донецької області, внаслідок чого загинуло четверо жителів, ще троє - отримали поранення.  Про це у четвер повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

"За 21 серпня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: у Сіверську, Українську, Костянтинівці і Петрівці. Ще 3 людини в області за добу дістали поранення", - написав Філашкін у Telegram. 

За даними Філашкіна, оперативна ситуація по області станом на ранок 22 серпня виглядає наступним чином: 

  • Покровський район. У Кураховому, Гірнику та Веселому Гаю в зоні ураження приватний сектор; в Успенівці зруйновано 2 будинки. У Селидовому 1 людина поранена, пошкоджено 10 торгових павільйонів; в Українську 1 людина загинула, пошкоджено 2 п'ятиповерхівки. У Мирнограді зруйновано 2 приватні будинки.
  • Краматорський район. У Костянтинівці 1 людина загинула, пошкоджені 3 приватні будинки, 3 багатоповерхівки, 3 адмінбудівлі, 2 виробничі приміщення, 3 лінії електропередач, газопровід і 3 автомобілі. У Плещіївці Іллінівської громади пошкоджено 8 будинків і 2 лінії електропередач; у Зорі пошкоджено 3 об'єкти.
  • Бахмутський район. У Петрівці Торецької громади загинула людина, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка, адмінбудівля та інфраструктурний об'єкт.

Також голова ОВА вказав, що з лінії фронту евакуйовано 3174 людини, у тому числі 246 дітей.

Ворог уночі атакував Миколаївщину балістикою: сталася пожежа, евакуювали 4 людей22 серпня 2024, 06:00 • 14617 переглядiв