росіяни вранці вдарили по Торецьку на Донеччині: двоє поранених

росіяни вранці вдарили по Торецьку на Донеччині: двоє поранених

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 13:07  •  16583 перегляди

Read in English

Російські війська обстріляли Торецьк, поранивши двох людей біля джерела води. В Українську загинули дві жінки, один чоловік поранений. Пошкоджено житлові будинки.

Російські війська сьогодні вранці завдали удар по Торецьку у Донецькій області, поранено двоє містян, які йшли до джерела набрати питної води, повідомили у Донецькій обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"12 серпня 2024 року, близько 10:00, окупаційна армія рф обстріляла з артилерії місто Торецьк. Осколкові поранення живота і стегон отримали двоє містян, які йшли до джерела набрати питної води. Жінку 50 років та 56-річного чоловіка евакуйовано і доставлено до медичного закладу", - повідомили у прокуратурі у соцмережах.

Також у відомстві надали додаткову інформацію про ворожий обстріл Українська, про який повідомлялося раніше сьогодні.

Донеччина: ворог обстріляв Українськ, вбив двох і поранив людину, за добу 2820 російських ударів12 серпня 2024, 10:15 • 33541 перегляд

"Опівдні ворог вдарив артснарядами по місту Українськ. В результаті влучання засобів ураження по житловій забудові дістали тілесні ушкодження, несумісні з життям, двоє жінок 58 й 61 років. Під час атаки вони перебували на вулиці. Окрім того, зазнав мінно-вибухову травму і поранення грудної клітини 44-річний чоловік - його ушпиталено", - зазначили у прокуратурі.

У населених пунктах, як вказано, пошкоджено приватні й багатоквартирні житлові будинки.

Здійснюються досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).