росіяни посилюють берегову охорону в окупованому Криму та збільшують кількість РЛС - "АТЕШ"

росіяни посилюють берегову охорону в окупованому Криму та збільшують кількість РЛС - "АТЕШ"

Київ  •  УНН

13 вересня 2024, 12:08  •  13071 перегляди

Read in English

Українські партизани повідомляють про посилення берегової охорони в окупованому Криму. Військові катери ведуть цілодобове патрулювання, а на кораблях встановлюють мобільні радіолокаційні станції.

Окупаційні війська рф в Криму посилюють берегову охорону. Окрім того, кораблі все частіше обладнують мобільними РЛС. Про це заявили українські партизани з підпільного руху "АТЕШ", передає УНН.

Деталі 

Партизани провели розвідку узбережжя та бухт Севастополя. У ході спостереження було встановлено, що бухти майже порожні, більшість кораблів покинули кримські порти і лише зрідка з'являються у місцевих водах.

Незважаючи на це, берегову охорону посилено військовими катерами, які ведуть цілодобове патрулювання, активно відстежуючи можливу появу безекіпажних катерів у прибережних водах. Замість систем ППО на кораблях активно розвертаються мобільні РЛС для захисту по всьому півострову, які також розкриваються нашими агентами

- розповіли в "АТЕШ"

Агенти АТЕШ виявили спецтехніку зс рф і місця стоянки РХБЗ в окупованому Криму22 серпня 2024, 10:47 • 20599 переглядiв

Нагадаємо

Влітку партизани "АТЕШ" заявили, що росіяни збільшують кількість оборонних позицій уздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.