Рівень алкоголю перевищував норму майже в 15 разів: на Чернігівщині зупинили водійку на авто з трьома дітьми

Рівень алкоголю перевищував норму майже в 15 разів: на Чернігівщині зупинили водійку на авто з трьома дітьми

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 10:23  •  12267 перегляди

Read in English

У Чернігівській області поліція склала протоколи на 35-річну жінку, яка, за даними поліції, керувала у нетверезому стані автомобілем з трьома дітьми. Рівень алкоголю в крові водійки перевищував норму майже в 15 разів.

У Чернігівській області на водійку склали протоколи за нетверезу їзду на автомобілі, у якому було троє неповнолітніх дітей, пише УНН з посиланням на ГУНП в області.

Деталі

"Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління склали низку адмінпротоколів на 35-річну водійку автомобіля "ВАЗ", яка керувала транспортом у нетверезому стані. В салоні перебували троє її неповнолітніх дітей", - ідеться у повідомленні.

Під час патрулювання в одному з сіл Березнянської громади Чернігівського району увагу поліцейських відділу реагування патрульної поліції, як вказано, привернув автомобіль "ВАЗ", водійка якого була не пристебнута ременем безпеки.

"Коли ж патрульні зупинили автівку для перевірки, жінка-водій при спілкуванні виявила явні ознаки алкогольного сп'яніння. При цьому, окрім самої водійки, у салоні перебували троє її неповнолітніх дітей та кума", - ідеться у повідомленні.

"На місці події, у встановленому законом порядку, поліцейські провели тест стану правопорушниці за допомогою приладу Drager. Апарат показав, що вміст алкоголю в крові жінки сягав 2,98 проміле – майже у 15 разів вище за гранично допустиму межу (0,2 проміле)", - вказали у поліції.

Також виявилося, що жінка не має жодних документів ні на транспортний засіб, ані на право керування ним.

Правоохоронці відсторонили 35-річну жінку від керування автомобілем та склали на неї адміністративні матеріали за низку порушень правил дорожнього руху: за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння); за частиною 2 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, що не має права керування транспортними засобами); за частиною 5 статті 121 КУпАП (порушення правил користування ременем безпеки).

На трасі Київ-Одеса обвалився пішохідний міст після ДТП з вантажівкою: рух у напрямку столиці перекрито6 серпня 2024, 10:12 • 15493 перегляди