путін звинуватив ЗСУ у спробі нібито атакувати Курську АЕС

путін звинуватив ЗСУ у спробі нібито атакувати Курську АЕС

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 12:35  •  45895 перегляди

Read in English

путін заявив про спробу атаки ЗСУ на Курську АЕС вночі 22 серпня. Гендиректор МАГАТЕ Гроссі планує відвідати станцію та зустрітися з Зеленським у Києві для оцінки ситуації.

Російський диктатор володимир путін цинічно звинуватив ЗСУ у спробі нібито атакувати Курську АЕС у ніч на 22 серпня. Про це він заявив на нараді щодо ситуації у прикордонних регіонах рф, передає УНН з посиланням на ТАСС.

путін стверджує, що Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) поінформовано та обіцяє приїхати, оцінити ситуацію.

"Противник намагався сьогодні завдавати вночі ударів по атомній електростанції. Міжнародне агентство з атомної енергії поінформовано, вони обіцяють самі приїхати і надіслати фахівців для оцінки ситуації. Сподіваюся, що врешті-решт це буде з їхнього боку зроблено", - сказав цинічно путін.

Доповнення

Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі заявив, що планує відвідати курську атомну електростанцію в найближчі кілька днів, а потім вирушити до Києва, де планує зустрітись з Президентом України Володимиром Зеленським.

Додамо

росія окупувала на початку повномасштабної війни Запорізьку АЕС.

Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі заявив, що ситуація з ядерною безпекою на окупованій Запорізькій АЕС погіршується після удару поблизу станції 17 серпня безпілотника.