Прикордонники поряд кордону з білоруссю не фіксують ні переміщення техніки, ні особового складу - Демченко

Прикордонники поряд кордону з білоруссю не фіксують ні переміщення техніки, ні особового складу - Демченко

Київ  •  УНН

18 жовтня 2024, 06:12  •  9337 перегляди

Read in English

Речник ДПСУ повідомив, що біля кордону з білоруссю не спостерігається руху техніки чи військ. Російський контингент, який міг би загрожувати Україні, на території білорусі відсутній.

Прикордонники на даний момент поблизу кордону із білоруссю не фіксують ні переміщення техніки, ні особового складу підрозділів армії білорусі, а військові рф, які могли би становити загрозу Україні, на території білорусі відсутні. Про це розповів речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Поряд нашого кордону на даний момент ми не фіксуємо ні переміщення техніки, ні особового складу підрозділів армії білорусі. Російський контингент на даний момент в тій кількості, який би становив загрозу Україні, на території білорусі відсутня

- сказав Демченко.

Він зазначив, що поблизу кордону з білоруссю продовжується будівництво фортифікацій, мінується територія, а підрозділи розвідки стежать за тим, що відбувається вглиб території білорусі.

Нагадаємо

У білорусі готуються до найбільших в історії навчань "Захід-2025" за участю російських військ. Планується залучення новітньої техніки та відпрацювання взаємодії в умовах високотехнологічних загроз.