Після заяв про прорив кордону на Курській АЕС посилили безпеку

Після заяв про прорив кордону на Курській АЕС посилили безпеку

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 16:52  •  23529 перегляди

Read in English

Росгвардія посилила охорону Курської АЕС через заяви про нібито прорив кордону українськими військами. Додаткові сили виділено для боротьби з диверсійними групами в Курській та Білгородській областях.

На тлі заяв москви про нібито прорив кордону військами України у курській області, на курській АЕС запровадили посилені заходи безпеки. Про це заявили у росгварії, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що у рамках забезпечення безпеки особливо важливого об'єкта, що охороняється, підрозділи росгвардії вжили додаткових заходів для захисту Курської атомної електростанції.

Крім того, росгвардія у взаємодії з міноборони рф  та прикордонною службою ФСБ росії наростили сили та засоби для ефективного вирішення завдань по боротьбі з диверсійно-розвідувальними групами ЗСУ в Курській та Білгородській областях.

Після російських заяв про прорив кордону: з'явились супутникові фото зруйнованого прикордонного пункту "суджа"7 серпня 2024, 13:58 • 25524 перегляди

Також у рф виділили додаткові сили у розпорядження оперативного штабу під керівництвом губернатора Курської області. 

Слід зауважити, що офіційних коментарів від України щодо ситуації у курській областях наразі немає.

Нагадаємо

Речник Європейської комісії із зовнішньополітичних питань Петер Стано на тлі подій у курській області рф заявив, що Україна має право на самозахист, зокрема й удари по російській території.