Після неймовірного камбеку українська борчиня з Броварів поступилася олімпійській чемпіонці

Після неймовірного камбеку українська борчиня з Броварів поступилася олімпійській чемпіонці

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 11:53  •  10711 перегляди

Read in English

Після неймовірного камбеку українська борчиня з Броварів поступилася олімпійській чемпіонці.

Українська борчиня з Броварів у ваговій категорії до 57 кілограмів Аліна Грушина-Акобія у своєму першому двобої на Олімпійських іграх в Парижі здійснила неймовірний камбек та вирвала перемогу на останніх секундах. Однак, у другому поєдинку поступилася олімпійській чемпіонці 2016 року Гелен Маруліс, пише УНН.

Деталі

В 1/8 фіналу суперницею нашої спортсменки стала колишня українка Ангеліна Лисак, яка нині виступає під прапором Польщі.

За хвилину до завершення поєдинку Аліна Грушина-Акобія поступалася в рахунку 6:13, однак зуміла вирвати перемогу.

"Наша Аліна Грушина-Акобія сьогодні розпочала свій виступ на Олімпіаді із неймовірної перемоги в 1/8 фіналу! У своєму першому двобої наша борчиня зійшлася із колишньою українкою Ангеліною Лисак, яка нині виступає за Польщу. За хвилину до закінчення поєдинку Аліна поступалася 6:13, але проявила усю свою волю та спортивний характер та вирвала перемогу з рахунком 16:13", - привітав спортсменку міський голова Броварів Ігор Сапожко у своєму Telegram-каналі.

Наступний поєдинок Аліна Грушина-Акобія провела трохи більше ніж за годину із досвідченою американкою, олімпійською чемпіонкою 2016 року Гелен Маруліс.

Судячи з усього, усі сили та емоції наша Аліна залишила у першому поєдинку, і часу на відновлення не вистачило. Попри це, наприкінці сутички наша борчиня наприкінці сутички так само була близька до камбеку, програвши 4:7.