Після атаки рф частково без світла Луцьк, Ковель та три райони на Волині - обленерго

Після атаки рф частково без світла Луцьк, Ковель та три райони на Волині - обленерго

Київ  •  УНН

26 серпня 2024, 10:24  •  48809 перегляди

Read in English

У Волинській області частково відсутнє електропостачання в кількох районах та містах. "Волиньобленерго" працює над відновленням електрики до 17:00, пріоритет надається об'єктам критичної інфраструктури.

У Волинській області після атаки російських військ частково відсутнє електропостачання в трьох районах та містах Луцьку і Ковелі, енергетики працюють над відновленням електрики до 17:00, у регіоні аварійні відключення, повідомило "Волиньобленерго", пише УНН.

Станом на 12:00 26 серпня частково без електропостачання Луцький, Ковельський, Камінь-Каширський райони, міста Луцьк і Ковель. Служби "Волиньобленерго" працюють над якнайшвидшим відновленням електропостачання споживачів. Орієнтовний час відновлення: до 17:00 26 серпня

- повідомили в обленерго.

Першочергово здійснюється максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об'єктів критичної інфраструктури (лікарні, військові об'єкти, КНС, водозабори, районні котельні, базові вишки зв'язку).

Також повідомляється, що на території області аварійні вимкнення.

У Луцьку через атаку рф 5 постраждалих, одна людина загинула, є перебої зі світлом та водою26 серпня 2024, 08:32 • 23055 переглядiв