Передислокація росіян на курщину відчутна на лінії фронту у короткостроковій перспективі - речник Нацгвардії

Передислокація росіян на курщину відчутна на лінії фронту у короткостроковій перспективі - речник Нацгвардії

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 10:37  •  12462 перегляди

Read in English

Речник Нацгвардії повідомив про поступове передислокування російських військ на Курщину. Це не матиме значного впливу на фронт у короткостроковій перспективі, але ворог посилює наступи на важких ділянках.

Передислокування російських військ на Курщину відбувається поступово і не в значній кількості, що вплине на фронт у короткостроковій або середньостроковій перспективі. Про це розповів речник Нацгвардії Руслан Музичук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Якщо було передислокування російських військ на Курщину, а це було помітно зокрема з Півдня і що стосується певних резервів, то слід розуміти, що коли відбувається передислокування, то воно відбувається не дуже швидко і не в значній кількості. Тому відчути їх по лінії фронту можна у короткостроковій або у середньостроковій перспективі, але це не стосується напрямків головного удару, бо там ворог навпаки концентрує свої сили

- каже Музичук.

За його словами, ворог підтягує мотострілецькі та танкові підрозділи, а також підрозділи морської піхоти, які посилюють наступи ворога на важких ділянках.

Нагадаємо

Росія перемістила частину військ із Запорізької та Херсонської областей до Курської області. Це може бути пов'язано з успіхами українських сил у регіоні та зміною російської стратегії для посилення оборони на північних кордонах.