Нігерія затримала кравців за виготовлення російських прапорів для протестів

Нігерія затримала кравців за виготовлення російських прапорів для протестів

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 03:22  •  21289 перегляди

Read in English

У Нігерії затримали кравців та їхніх спонсорів за виготовлення російських прапорів для антиурядових протестів. Влада країни розцінила використання іноземного прапора на мітингах як зраду.

У Нігерії затримали кількох кравців за виготовлення російських прапорів, які використовували під час антиурядових протестів у північних штатах країни. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву Департаменту державних служб (DSS) Нігерії, опубліковану Reuters.

Деталі

За інформацією, затримані не лише кравці, але й "спонсори кравців". Деталі щодо їхніх особистостей або кількості затриманих наразі не розголошуються, оскільки розслідування триває.

Начальник штабу оборони Нігерії, генерал Крістофер Муса, під час переговорів щодо безпеки з президентом Болою Тінубу назвав використання іноземного прапора на антиурядових мітингах "зрадою". Він наголосив на рішучих заходах, які будуть вжиті проти осіб, причетних до цього інциденту.

Нігерія та Німеччина домовилися про постачання газу та відновлювані джерела енергії22 листопада 2023, 03:54 • 24556 переглядiв