НАБУ про тендер по "Охматдиту": вивчаємо питання причетності підслідних суб'єктів

НАБУ про тендер по "Охматдиту": вивчаємо питання причетності підслідних суб'єктів

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 08:57  •  15573 перегляди

Read in English

НАБУ проводить інформаційно-аналітичну роботу щодо тендеру на відбудову Охматдиту після атаки рф. Директор НАБУ Семен Кривонос заявив, що говорити про кримінальне провадження за цим фактом передчасно.

Національне антикорупційне бюро у кейсі тендеру щодо відбудови в "Охматдиті" після атаки рф вивчають питання причетності підслідних бюро суб'єктів, але говорити про кримінальне провадження саме за цим фактом передчасно. Про це заявив під час брифінгу у п'ятницю директор НАБУ Семен Кривонос, пише УНН.

Деталі

У НАБУ, з його слів, наразі вивчають нашумілі "два кейси" щодо тендерів та відбудові "Охматдиту" та будівництва Національного військового кладовища і проводять інформаційно-аналітичну роботу.

"Щодо Охматдиту зараз взагалі вивчаємо щодо причетності тих суб'єктів, які підслідні НАБУ. Тому що там використання коштів фонду було, тому там є певна специфіка. Тому сказати, що зараз ми зареєструємо кримінальне провадження саме за цим фактом - ну, це передчасно, ми проводимо відповідну роботу, вивчаючи причетність суб'єктів, які підслідні саме НАБУ та САП, до цих можливих дій. Ну, і, наскільки мені відомо, там даний тендер відмінено", - сказав Кривонос.

Тендер на відбудову Охматдиту проведуть заново - МОЗ2 серпня 2024, 12:21 • 18817 переглядiв