На Сумщині є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури, рух поїздів відновлено

На Сумщині є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури, рух поїздів відновлено

Київ  •  УНН

26 серпня 2024, 08:37  •  24129 перегляди

Read in English

У Сумській області зафіксовано влучання в об'єкт залізничної інфраструктури, поранено помічника машиніста. Укрзалізниця повідомляє, що рух поїздів відновлено, деякі вокзали працюють як пункти незламності.

У Сумській області зафіксовано влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури, поранено помічника машиніста. Всі рейси, які тимчасово зупинились через знеструмлення продовжують рух, розповіли в пресслужбі Укрзалізниці, передає УНН

Всі рейси, які тимчасово зупинились у зв'язку зі знеструмленнями після масштабної ворожої атаки, вже підхоплені резервними тепловозами та продовжують рух. На жаль, є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури у Сумській області

- йдеться у повідомленні УЗ.

Повідомляється, що внаслідок атаки пошкоджено контактну мережу та будівлі, поранено помічника машиніста. Його госпіталізовано, загрози життю немає.

Як розповіли в УЗ, деякі вокзали, які також були знеструмлені через відключення у міських мережах, вже переведені на резервні генератори та використовуються як пункти незламності для містян, де можна підзарядити гаджети та перечекати в укриттях до відбою тривоги.

Приміські електропоїзди у деяких регіонах їдуть із затримками, а ситуація із City Express у Києві та Дніпрі незмінна - рух йде за графіком.

Про відхилення від графіків можна дізнатись за посиланням

В Укрзалізниці також казали, що перебої з електроенергією та звʼязком можуть відображатись на актуальності інформації на порталі. Робимо все, щоб мінімізувати наслідки.

15 областей постраждали від масованої атаки рф, ціллю ворога стала енергетика, є пошкодження у низці регіонів - Шмигаль26 серпня 2024, 07:45 • 110935 переглядiв