На Київщині під час буревію на неповнолітнього впав навіс із балок, його госпіталізували - ОВА

На Київщині під час буревію на неповнолітнього впав навіс із балок, його госпіталізували - ОВА

Київ  •  УНН

17 липня 2024, 18:56  •  10325 перегляди

Read in English

Неповнолітній хлопчик був госпіталізований з травмами після сильного буревію в Київській області, який пошкодив дахи, паркани, автомобілі та спричинив перебої в електропостачанні.

У Київській області через сильний буревій постраждав неповнолітній хлопець, його госпіталізували. Крім того, зафіксовано пошкодження дахів в низці приватних будинків, парканів та чотирьох автівок. Про це повдіомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Через сильний буревій в області постраждала одна особа. Це неповнолітній хлопець, який отримав тілесні ушкодження внаслідок падіння навісу з балок та шиферу. Потерпілого госпіталізовано до однієї з обласних дитячих лікарень із закритою черепно-мозковою травмою, переломом нижньої щелепи та раною вуха 

- повідомив Кравченко.

За його словами, внаслідок сильного вітру та зливи в області є пориви ліній електропередач. Найбільша кількість пошкоджень у двох районах – Бучанському та Вишгородському.

Гроза спричинила аварійні відключення на Київщині: що відомо17 липня 2024, 16:49 • 12241 перегляд

Крім того, в Бучанському, Обухівському, Білоцерківському та Вишгородському районах станом на 21:30 зафіксовано пошкодження дахів в низці приватних будинків, парканів та чотирьох автівок, а також повалені дерева. Також пошкоджено покрівлю в одному з ліцеїв в Обухівському районі та магазин – в Бучанському.

"Наразі енергетики, ДСНС та інші служби працюють над оперативним усуненням наслідків негоди та розчищенням доріг. Разом з районами та громадами також надаємо всю необхідну допомогу людям у невідкладному відновленні пошкоджених обʼєктів", - резюмував Кравченко.