На Херсонщині атаки рф забрали життя ще двох людей, жінка поранена

На Херсонщині атаки рф забрали життя ще двох людей, жінка поранена

Київ  •  УНН

3 вересня 2024, 06:59  •  14587 перегляди

Read in English

Окупанти вбили велосипедиста в Кізомисі та чоловіка в Садовому. У Садовому також поранено 62-річну жінку, яку доставили до лікарні з вибуховою травмою та пораненнями.

Російські війська у Херсонській області вбили велосипедиста в Кізомисі та ще одного чоловіка в Садовому. У Садовому також поранено 62-річну жінку, яку доставили до лікарні, повідомили у Херсонській ОВА та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

За даними Херсонської ОВА, російські військові вбили жителя Кізомиса. "Сьогодні зранку окупанти атакували з дрона 45-річного чоловіка, який їхав на велосипеді. На жаль, через ворожу атаку він дістав поранення, несумісні з життям", - повідомили в ОВА у Telegram.

Як повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, також російська армія вкрила вогнем житловий будинок у Садовому. 

"У власній оселі травми, несумісні з життям, дістав 67-річний чоловік. Також постраждала 62-річна жінка. У неї – вибухова травма, уламкове поранення передпліччя та стегна. Потерпілу доставили до лікарні", - повідомив Прокудін у Telegram.

Через атаки рф у Херсоні тяжко поранено 14-річну дівчину, у передмісті жінка втратила ногу3 вересня 2024, 06:47 • 15539 переглядiв